Gastenboek

Gastenboek

Ervaringen en reacties in het gastenboek
Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?
Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?
Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Ervaringen (134)

Aylin april 8, 2021 0:30

Antwoord

Ik heb een goede ervaring gehad met Arikan. Zowel de planning van de lessen, als de lessen zelf, zijn altijd goed georganiseerd. Tijdens de lessen wordt hij nooit boos en reageerde altijd rustig als ik fouten maakte. Door hem en zijn lessen is het me gelukt om mijn rijbewijs in 1x te halen. Ik kan hem iedereen aanraden.

Utku april 8, 2021 0:30

Antwoord

I passed the practice exam in my first attempt thanks to Mehmet. He is really focusing on what you are lacking and what you need to improve. I had a great experience with him. I definitely recommend him.

Thomas Spreen april 8, 2021 0:30

Antwoord

In 1x geslaagd bij Mehmet Arikan, een ervaren rustige instructeur die goed weet hoe hij je moet voorbereiden voor het praktijkexamen. Elke situatie legt hij geduldig en duidelijk uit en in de auto is een fijne sfeer. Bedankt Mehmet voor de fijne lessen!

Cees april 8, 2021 0:31

Antwoord

Ik zou rijschool Arikan aan iedereen aanraden, Mehmet is een gezellige en ervaren instructeur die altijd precies de juiste routes kiest om je verbeterpunten te oefenen. Als je hier gaat rijden is er een grote kans dat je in een keer slaagt door de kwaliteit lessen. Bedankt Mehmet!

Hale april 8, 2021 0:31

Antwoord

Mehmet is het soort rij-instructeur die je iedereen wenst. Hij is geduldig, oordeelt niet en doet zijn werk met trots. Hij heeft een scala aan onderwijstechnieken die hij tijdens de lessen toepast, afhankelijk van uw niveau en leerstijl. Zijn belangrijkste doel is om je te leren hoe je een goede chauffeur kunt zijn, maar hij leert je ook alle details die je moet weten om je rijbewijs te halen. Al met al ben ik erg blij dat ik zijn leerling was. Dankzij hem ben ik geslaagd voor mijn examen en heb ik het vertrouwen gekregen om zelfstandig verder te rijden.

Vlinder april 8, 2021 0:32

Antwoord

Met hulp van Mehmet heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Hij is een goede instructeur en erg geduldig. Als je ergens moeite mee hebt legt hij dit goed en rustig uit en zorgt hij ervoor dat er de komende lessen meer aandacht aan wordt besteed. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je goed voorbereid het examen ingaat en dat je er ook klaar voor bent om daarna zelfstandig te rijden.

Hanna april 8, 2021 0:32

Antwoord

Ik keek er best tegenop om in Utrecht te beginnen met rijlessen, maar vanaf het moment dat ik bij Mehmet in de auto stapte voelde ik me op mijn gemak. De lessen waren professioneel, persoonlijk en leerzaam. Ik had niet gedacht dat ik in 1x zou slagen, maar dat is toch gelukt. Ik zou rijschool Arikan dan ook aan iedereen aanbevelen, Mehmet is een topper!

Elio april 8, 2021 0:33

Antwoord

Mehmet is een geweldige rijinstructeur. Hij geeft professioneel en rustig, en tegelijkertijd op een leuke, vriendelijke en vertrouwelijke manier les. Dankzij Mehmet ben ik een zelfverzekerde bestuurder geworden. Ik zou iedereen in de omgeving van Utrecht aanraden om bij hem te lessen. Dankjewel Mehmet!

Sifa april 8, 2021 0:41

Antwoord

Zeer tevreden Autorijschool Arikan is de beste rijschool! Mehmet is een hele geduldige en proffesionele instructeur. Hij neemt alle tijd voor je om het je zo goed mogelijk te leren. Hij stelt je op je gemak. Hij is altijd positief, vriendelijk, eerlijk en komt altijd zijn afspraken na! Ik heb het altijd heel fijn en veilig ervaren tijdens de lessen. Ik kan Mehmet iedereen aanraden!!

Florian april 8, 2021 0:42

Antwoord

Ik raad iedereen die overweegt om rijlessen te volgen, zonder meer aan dit te doen bij Mehmet Arikan. Ik ben een paar weken terug in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen, na rijlessen van Mehmet Arikan. Ik ben erg enthousiast over zijn lessen: * Instructies op het juiste niveau. Mehmet kan erg goed inschatten wat je al wel kan en wat nog niet. Hierdoor ben ik in elke les precies genoeg uitgedaagd om nieuwe dingen te leren, zonder zoveel informatie te krijgen dat je overweldigd raakt. Ook als ik bijvoorbeeld een keer moe was, dan zorgde Mehmet dat hij meer begeleiding gaf, zodat je zelf als je een keer slechter rijdt, je wel een goede les hebt. * Goede voorbereiding op zelfstandig rijden. Mehmet bereidt je niet alleen voor op het rijexamen, maar richt er eigenlijk op dat je niveau net iets hoger ligt. Hiervoor geeft hij veel informatie over wat er tijdens de lessen voor verkeersistuaties om je heen ontstaan, zodat je heel veel leert. Het rijexamen voelde als een eitje dankzij de goede voorbereidingen * Gezelligheid. Tijdens de lessen breng je een paar uur per week met je rijleraar in een auto door. Hierbij heb ik hem leren kennen als een erg sociaal, eerlijk en gezellig persoon. * Efficientie. Mehmet plant de lessen slim, waardoor je weinig tijd kwijt bent aan het wegbrengen van de andere leerling. Daarnaast zorgt hij dat je heel gericht oefent. Als je nog wat moet leren over in de stad rijden zoekt hij een stadswijk op, als je rotondes moeilijk vindt focust hij daarop. Daarnaast eindigt Mehmet elke les met een terugblik op wat je beter kan doen, met duidelijke tekeningen. Hierdoor kan je tussen de lessen door nog zelf herhalen wat je moet weten, zodat je sneller leert. Na mijn rijexamen vroeg Mehmet of ik nog punten wist die hij beter had kunnen doen, en ik kon oprecht niks bedenken! (nog steeds niet). Heel erg bedankt voor de fijne en nuttige lessen!

Ronald april 8, 2021 0:42

Antwoord

Mehmet is een top instructeur. Hij blijft zoeken naar nieuwe invalshoeken om dingen uit te leggen wanneer het nog niet helemaal duidelijk is, daarnaast is hij geduldig en kalm. Bijzonder prettig als je voor een nieuwe situatie komt te staan en het allemaal erg spannend vind. Van verscheidene onduidelijke punten in Utrecht heeft hij een foto op A4 formaat, ook tekent Mehmet vaak schematisch een verkeerssituatie om zijn uitleg visueel te versterken. De zwakke punten worden een voor een aangepakt en behapbaar gemaakt. Dat gaf me veel rust. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan. Dankjewel Mehmet Arikan. Ik wens je het allerbeste en dat je nog vele leerlingen blij kunt maken met een rijbewijs!

Maartje april 8, 2021 0:43

Antwoord

Mehmet is een vakkundige, empathische en intelligente rijinstructeur die het rijden leuk houdt. Je leert niet alleen rijden, maar eigenlijk ook van alles over jezelf ;) ("Als je ergens naartoe wilt, moet je dat wel laten zien, anders gaan mensen ook geen ruimte voor je maken"). Ook ik ben in één keer geslaagd. Wel na heel veel lessen - maar ik durf nu in ieder geval vol vertrouwen zelf de weg op!

Jurriaan april 27, 2005 8:43

Antwoord

Mooie website hoor! En bedankt voor de rijlessen, ik hoop dat je slagingspercent age nu weer omhoog gaat!

Atilla Cekic mei 30, 2005 15:45

Antwoord

Hallo, ik ben Atilla. Ik heb een spoedcursus gevolgd en ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald. Het was zeer prettig lessen en M. Arikan is ook een zeer aardige man. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden hier te lessen.

Fettah Bayir mei 31, 2005 9:24

Antwoord

Merhaba Sevgili M.Arikan ! Oncelikle vermis oldugun seviyeli ve kaliteli egitiminizden dolayi sizi kutlar Ve ayrica yayin hayatina gorenwebsiteniz den dolayida sizi ayrica teprik ediyoruz.

Aynur Arikan mei 31, 2005 12:44

Antwoord

Hoi, ik ben Aynur Arikan. Ben de zusje van M. Arikan. Ik zeg het niet omdat het mijn broer is maar hij kan geweldig goed les geven. Natuurlijk heb ik mijn rijbewijs ook aan hem te danken ( en nogbijna gratis ook nog!!). Ik ben destijds in 1 keer geslaagd daar was ik heel erg blij mee. Nou ARIKAN heeel erg bedankt nogmaals en heel veel succes met jerijschool!!! Groetjes Aynur.

S.Yusuf Akkar juni 25, 2005 15:15

Antwoord

Hoi Mehmet abi. Ik heb 20lessen genomen en was de 1e keer geslaagt voor mijn examen. Bedankt voor alles.:-)

Harpert en Hermi van juli 4, 2005 18:5

Antwoord

Beste Mehmet, Bij deze willen we je hartelijk danken voor de hulp bij het zo snel regelen van de nodige examens alsook de lessen ontvangen. Jehebt een kleine en kwalitatief goed georganiseerde rijschool en het was een genoegen om met je over Utrechts wegen te rijden. Veel geluk, ook met je huis. Met vriendelijke groet, Harpert en Hermi van Seggelen

Abdullah Varlik juli 8, 2005 16:33

Antwoord

mehmet hoca dankjewel voor de rybewys gelyk eerste keer geslaagd jy bent de beste ryinstructuur in utreg mischien in NL. succes met je leerlinge sayg ve sevgilerimle...

ali genc augustus 21, 2005 12:55

Antwoord

Selam mehmet abi, Hartelijk bedankt voor de rijbewijs en de leuke lessen dat je hebt gegeven. Het was een plezier om bij arikan te rijden!! De groeten (van een goede chauffeur aan de perfecte meester)

Fleur Evers september 3, 2005 11:5

Antwoord

Beste Mehmet, Mijn spoedcursus ging echt met spoed: binnen 4 weken in één keer mijn rijbewijs. Maar dit natuurlijk dankzij jou goede, duidelijke en vooral gezellige lessen! Mehmet, nogmaals bedankt en veel succes met je rijschool! En natuurlijk veel geluk met je nieuwe huis! Groetjes Fleur Evers

Tenay april 28, 2006 0:47

Antwoord

Hoi arikan met tenay. ik vind dat je een goeie, aardige, geduldige rij-instructeur bent en erg goed les geeft aan je leerlingen. je bent een van de beste rij-nstructeurs op de hele wereld. leuk he zoveel complimenten krijgen? ik heb je nog niet echt kunnen bedanken. hiermee doe ik het effe snel. nou hartstikke bedankt voor je hulp en ondersteuning. Allah herseyi gonlune gore verir insaallah! pas goed op jezelf! doeiiiii

A. Gursoy mei 3, 2006 19:27

Antwoord

Beste Mehmet Arikan, Hartelijk dank voor je goede en duidelijke lessen. In het begin had ik er weinig vertrouwen in maar dankzij jou hulp en ondersteuning heb ik het in 1 keer gehaald. Veel succes met je rijsschool. Groeten, A.Gursoy

Florens Troost mei 3, 2006 0:48

Antwoord

He Mehmet. Bedankt voor de soepele rijopleiding die je me gegeven hebt. Vooral je relaxte, professionele en zeer scherpe houding in de lesauto heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. Verder stelde ik het erg op prijs dat je enorm flexibel bent en een over een goede dosis humor beschikt. Al met al heb ik de rijopleiding als erg prettig ervaren. Ga zo door. Groeten, Florens

ruudje juni 15, 2006 23:48

Antwoord

merhaba mehmet. ik ben superblij dat ik m'n rijbewijs zo snel heb gehaald! Ik vond je lessen echt heel goed en gezellig. Bedankt en succes verder, ik zie je vast nog wel een keer ergens op de weg!! groetjes Ruudje

Kiimm november 2, 2006 13:9

Antwoord

Hee Arikan,.. Ik heb mijn Rijbewijs!!! Bedankt he,.. Ik heb veel van je geleerd in zo een korte tijd, dank je wel!! De lessen waren leuk en gezellig,.. soms ook niet mjaa haha maar ik heb heb toch wel gehaald in een paar weken!! 3e en laatste keer BEDANKT!! Zie je vast nog wel,.. Op de weg!! Doeiiii, Liefs Kiimm,..

Lynette november 10, 2006 0:50

Antwoord

Beste Arikan. eindelijk m'n rijbewijs en dat door jou les wijze en gedult supper bedankt dat je tijd voor me had vrij gemaakt waardoor ik nog optijd was geslaagd voor het rijden!! ga zo door je bent top!

Paul december 18, 2006 8:50

Antwoord

Ha Arie, Net mn rijbewijs opgehaald, echt te gek! Bedankt voor de goede rij-opleiding, veel succes verder (op naar de 100%!), einde van dit bericht.

Aponno december 24, 2006 6:30

Antwoord

Dag Arikan, Vrijdag 22 december voor het eerst na 8 jaar weer een rijexamen gedaan(na toen 3x gezakt te zijn), en GESLAAGD!! Heb duidelijk gemerkt het verschil in instructeurscha p bij andere rijscholen 8 jaren geleden!Men kan als instructeur mischien heel goed rijden, maar onderwijzen en daarin streng zijn en belonen daar waar nodig is, is een tweede. Jij had dit alles! Dank je wel voor je heldere uitleg en humor. Ik zal je zeker aanbevelen! Gerson Aponno

boaz januari 16, 2007 0:51

Antwoord

Hoi Arikan, Ik heb net mijn eerste ongeluk gehad... .haha grapje natuurlijk. Wilde je nog bedanken voor de lessen! Hoorde dat je ondertussen al naar 80% bent geklommen! Veel succes en groetjes, Boaz

Nini januari 22, 2007 11:21

Antwoord

Hoi, ik wilde je nog bedanken dat je me het nummer van Mehmet Keser hebt gegeven toen je zelf volgepland zat met lessen. Echt een topinstructeur, ik zal z'n geklets missen nu ik alleen mag rijden!

Harun Ardic februari 1, 2007 11:52

Antwoord

Merhaba Mehmet, Bij deze bericht wil ik gewoon in het kort zeggen dat ik Arikan autorijschool in mijn ogen de BESTE vindt! Met zijn duidelijke lessen heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald binnen de korste tijd. Veel succes en op naar de 100% zal ik zeggen! Harun

Jan maart 9, 2007 15:12

Antwoord

Hey Mehmet, Harstikke bedankt voor de goede lessen, rijbewijs in een keer gehaald, wie had dat gedacht! Nog succes met je verdere (rij-instructeu r) carriere! Jan

Danielle maart 9, 2007 16:42

Antwoord

Hi Arikan, Bedankt dat je me door hebt verwezen naar Mehmet Keser. Het is gelukt mijn rijbewijs in 2 weken te halen! Hij was top! Succes verder. Danielle.

Joost mei 11, 2007 0:53

Antwoord

Hoi Mehmet, Ik wil je nogmaals bedanken voor de rijlessen. Nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald en ik ben er van overtuigd dat ik het allemaal aan jou te danken heb :) Veel succes in de toekomst gewenst met je rijschool! Joost

Ricky Wolters juli 3, 2007 19:53

Antwoord

Heey Arikan Ik wou je bedanken voor de goede en wijze rijlessen . mensen ARIKAN daar moet je gewoon lessen !! succes verder hoop het voor je dat je 100% haalt en ik kom je nog wel een keer teguh op de weg !! gr , ricky.wolters

Razzak december 14, 2007 1:14

Antwoord

Eerste keer geslaagd! Arikan.... Man wat ben je goed in je vak, Wat mij betreft jij verdient gewoon de beste rijschool van Nederland. Ga zo door , ik wens je allerbeste voor je leven / carriere. Wil je hierbij voor alles bedanken Groet, Razzak

Michiel Westerveld december 27, 2007 9:14

Antwoord

Hoi Mehmet! Ik wou je via deze manier nog even bedanken voor alles! Ik vind je een topinstructeur. Veel succes en gezondheid gewenst in de toekomst! Groetjes Michiel!

Anna Bencivinni februari 22, 2008 12:15

Antwoord

Wat een goede rij-instructeur ! Goede kennis van zaken, duidelijk in zijn instructies, prettig in de omgang en eerlijk over je sterke en zwakke punten. Dankzij het vakmanschap van Mehmet heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hartelijk bedankt voor de rijlessen! Anna

Arife Keskin maart 5, 2008 8:20

Antwoord

Beste Arikan, je bent een top instructeur!! dankzij jouw heb ik mijn rijbewijs gehaald! succes in je verdere leven!! groeten, Arife Keskin

Fatih Patnos maart 9, 2008 1:21

Antwoord

Kortom de beste in zijn vak!!! hoge kwaliteit en kwantiteit ;-) veel succes met je cariere verder, en tot ziens op de weg!!!

Tanya Kors maart 27, 2008 16:22

Antwoord

Hoi Mehmet, Je kan je niet voorstellen hoe blij ik ben met mijn rijbewijs!!! En dat alles dankzij jouw geweldige lessen: je hebt VEEL geduld, en vooral talent om dingen duidelijk uit te leggen. Veel succes en makkelijke leerlingen toegewenst. Groetjes, Tanya

Gokhan Bozkir april 24, 2008 1:22

Antwoord

Hoi Mehmet abi, 1 woord, GEWELDIG! Binnen 3 weken heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs behaald. Je geeft vooral tijdens de lessen veel uitleg en je hebt vooral veel geduld. Ik wens je heel veel succes in je verdere leven, en tot zien op de weg! Greetz, Gokhan

Tjeert augustus 20, 2008 1:23

Antwoord

Erg goede rij-instructeur . Binnen twee weken mijn rijbewijs gehaald. Erg geduldig en legt goed en rustig uit. Veel succes in de toekomst! Groeten, Tjeert

wouter september 1, 2008 1:23

Antwoord

Hallo! Bedankt. 1e keer meteen geslaagd, AriKan het, haha :D tot ziens, Wouter

sarkis september 9, 2009 1:23

Antwoord

Beste Arikan, Dankzij je was de datum 08-09-2009 een belangrijk dag voor mij. Ik ben zeer dankbaar voor je geduld en inzet om mijn zwakke puten sterker te maken. Van hart wens ik je alle sucses en goede voor je en je gezin, hopelijk zie ik je ergens op straat!!! diyar sarkis

Raoul oktober 1, 2009 1:24

Antwoord

Beste Mehmet, Langs deze weg wil ik jou van harte bedanken voor het behalen van mijn rijexamen…. in één keer. Dankzij jou uistekende kwaliteiten voor het uitleggen, voorbereiden, analyses, vooral heel veel geduld en vertrouwen geven, heb ik het kunnen bewerkstelligen . Echte klasse. Heel veel succes gewenst als rijinstructeur en alles wat je doet. Wie zeker wilt slagen moet bij Arikan rijlessen! Groeten Raoul,

Marion januari 21, 2010 1:27

Antwoord

Super bedankt voor je geduld en het steeds opnieuw uitleggen van mijn aandachtspunten . Altijd een nuttige reflectie achteraf. Afwisseling in de lessen met opdrachtjes als het tellen van het aantal postbussen op de a'damsestraatwe g, zelf zoeken naar een pompstation in de buurt, en allerlij verschillende wegen. vandaag, 21-01-'10 mijn rijbewijs gehaald, heerlijk! Ik raad iedereen aan om bij Arikan te lessen! groetjes Marion

Eelke februari 10, 2010 1:28

Antwoord

Hallo, Ik had meer rijlessen nodig dan ik van tevoren gehoopt had, maar met een goed resultaat: Geslaagd! Arikan keek goed wat bij mij niet zo goed ging en toen gingen we rustig aan de slag om dat te verbeteren. Arikan was erg geduldig en grappig dus leerde ik veel en hebben we ook veel gelachen. Kortom: een aanrader vooral als je een geduldige instructeur zoekt. groetjes Eelke

Najlae april 26, 2010 1:30

Antwoord

Hallo, Via deze weg wil ik je nog hartelijjk bedanken voor alle leerzame lessen en de gezellige tijd in de auto. Ik zal iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden om bij je te gaan rijden, omdat je echt geduldig bent en tijd neemt voor iedere leerling individueel. Ik zie je een keer op de weg, hopelijk in mijn eigen auto! Groetjes, Najlae

ali april 8, 2010 1:30

Antwoord

Beste Arikan, 07-04-10 mijn rijbewijs gehaald in 1x je bent een goeie rij-instructeur ! Groetjes, Ali

gulcan april 14, 2010 1:31

Antwoord

hoi arikan, ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij jou geduld..nog veel succes als rijinstructeur. groetjes, gulcan.

Ischa april 14, 2010 1:31

Antwoord

Echt een goede rijschool. Zeker aan te bevelen. Net mijn eigen Golf gekocht, lekkere bak.

Roger juni 24, 2010 1:32

Antwoord

Hallo Mehmet! Heel erg bedankt voor je vakkundige maar vooral erg gezellige rijlessen! Ik ben erg blij dat ik jou gekozen heb als rijschool. Groetjes en ik hoop tot snel een keer in het verkeer! Roger

Sophie Alblas juni 28, 2010 1:32

Antwoord

Hoi Mehmet! Afgelopen donderdag mijn rijbewijs in één keer gehaald, wie had dat ooit gedacht! Ik zag altijd een beetje op tegen het beginnen met autorijden, maar ik heb er uiteindelijk veel plezier aan beleefd. De lessen waren behalve leerzaam ook erg gezellig! Je was echt een toprijleraar; heel geduldig (dat heb ik goed uitgetest haha), rustig en je legde alles goed uit. Superbedankt voor alle leerzame en leuke rijlessen! Heel veel succes verder (ook in de toekomst op de motor!). Groetjes Sophie (Anne)

Marit juli 13, 2010 1:32

Antwoord

Ha Mehmet! Alle dank voor je eindeloze geduld en goede lesmethoden. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik mijn rijbewijs in één keer gehaald heb! :-). Je bent echt een top-instructeur ! Veel succes in de toekomst, en ik zie vast een keer in het verkeer :-). Groetjes, Marit

Wim juli 15, 2010 1:33

Antwoord

Hallo Mehmet, Nogmaals heel erg bedankt voor je geweldige rijlessen! Dank zij jou ben ik in 1x geslaagd. De aanbevelingen op je website bij "Waarom Rijschool Arikan" maak je meer dan waar: je uitleg is vakkundig, geduldig en eerlijk. Ik stond er meer dan eens versteld van hoe je als je me wees op een fout die ik maakte, ook precies wist waarom ik die fout maakte (bv. omdat ik nog met mijn gedachten bij een eerdere situatie zat). Echt een eerste klas rijopleiding die ik iedereen kan aanbevelen! Groetjes, Wim

Silvia juli 17, 2010 1:33

Antwoord

Hoi Arikan, Heel erg bedankt voor de waardevolle leermomenten en vooral het geduld dat jij met me had.. Ik ben geslaagd en heel blij dat ik jou als echt deskundige rijinstruktor heb gekozen. Ik herken je in alle berichtjes hieronder. Ook ik raad iederen aan om bij jou te lessen. Groetjes, Silvia

Sapphira oktober 1, 2010 1:33

Antwoord

Hey Mehmet, Heel erg bedankt voor alle rijlessen die jij mij hebt gegeven. Door jouw heb ik geleerd hoed ik snel maar toch veilig kan rijden. Ik wens jou eel erg veel succes met je stage voor moterrijlesinstructeur! Als ik je langs zie komen zal ik naar je zwaaien! Groetjes, Sapphira

Joris november 20, 2010 1:34

Antwoord

Ha lezer, Ik kan je heel erg aanraden te lessen bij Arikan. Mehmet is een ontzettend professionele, aardige leraar die precies doorheeft waar je zwakke punten zitten en die heel goed weet hoe hij het beste uit iemand kan halen. Het is gezellig in de auto, maar alle nadruk ligt op heel goed leren rijden. Arikan geeft je veel inzicht en laat je áltijd begrijpen wat je moet doen en waarom je het moet doen. Kortom: topleraar! Niet verder zoeken, gewoon hier lessen. Groet, Joris

Martin januari 3, 2011 1:35

Antwoord

Mehmet Arikan is een bijzonder mens en instructeur. Een eigenzinnige, maar degelijke manier van les geven, die misschien niet voor iedereen geschikt is maar voor mij erg goed gewerkt heeft. Hij is zeer precies (misschien soms iets te maar beter dan te nonchalant), legt goed uit, is (bijna altijd) heel geduldig, luistert ook naar jou en staat open voor kritiek, is heel intelligent. Hij heeft een moderne, eigenzinnige opvatting van lesgeven die werkt (kijk maar naar de slagingspercent ages), en een goed gesprek gaat hij ook niet uit de weg. Aanbevolen!

Marjolein januari 4, 2011 1:35

Antwoord

Hoi Mehmet, bedankt voor je eindeloze geduld, en nu eindelijk beloond met dat felbegeerde roze pasje! Ik heb je erg gewaardeerd om je individuele aanpak. Bij mij werkt nou eenmaal iets anders dan bij een ander en jij hebt altijd gezocht naar die persoonlijke leerbehoefte van je leerling. Ik kan iedereen je aanraden! het ga je goed.

Margriet januari 5, 2011 1:39

Antwoord

Mehmet Arikan is een fantastische rij instructeur omdat hij je precies leert denken en handelen zoals nodig is in het verkeer.Je hebt niet alleen het gevoel dat je klaar bent voor het rijexamen, maar dat je echt zelfstandig de weg op kunt. Ik ben 37 jaar en dan ben je misschien veel meer bezig met allerlei details,maar aan het eind van het lespakket waren er ook voor mij weinig verrassingen meer in het dagelijks verkeer. Dat geeft een heel sterk gevoel en dat merken ook de examinatoren. Ga zo door en bedankt!

Bart januari 9, 2011 1:39

Antwoord

Mehmet heeft mij op een goede manier mijn rijbewijs leren halen. Ik ben hem hier erg dankbaar voor en ik raad mensen ook aan om bij hem les te nemen. Heel erg bedankt en nog veel succes met het door ontwikkelen van je motor rijschool! Gr Bart

Esra januari 15, 2011 9:40

Antwoord

Hallo, Ik wil Arikan Rijschool bedanken voor de inzet en motivatie.Ik heb mezelf gedurende de procedure,absol uut kunnen ontwikkelen om op een zelfstandige manier deel te kunnen nemen aan het verkeer.Heb ook uiteindelijk het rijexamen in een keer gehaald!! Gr Esra

Meltem februari 5, 2011 1:41

Antwoord

Beste Mehmet, Nogmaals hartelijk bedankt voor de uitstekende rijlessen!!! Ik had meer lessen nodig dan ik had gehoopt maar dankzij jouw geduld, motiverende karakter en bijzondere leermethodes heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! Jij bent een top instructeur & echte aanrader! Ik wens je heel veel succes in je vak en met het opzetten van je motorrijschool! Groetjes, Meltem

Floris februari 14, 2011 1:42

Antwoord

Meneer Arikan is een zeer bekwamen autorijles- instructeur. De vele jaren ervaring in rijles geven verhoudt zich tot een opmaat gevormde rijles die veel individueel toegesneden lesmateriaal en oplos-problemat iek biedt. Meneer Arikan geeft uitstekende opbouwende kritiek en moedigt je sterke kanten aan. Er heerst een ontspannen sfeer tijdens de lessen ondanks de chaos die het weleens in je hoofd kan zijn. Ik wens je veel stekte met je toekomst als rijinstructeur op de motor of in de auto. Met vriendelijke groeten, Floris

Irfaan Santoe februari 22, 2011 1:42

Antwoord

Allemaal, Ik kan iedereen rijschool Arikan aanraden. De instructeur Mehmet is in tussen zo ervaren, niet alleen met het geven van rijlessen, maar ook z’n people skills. Hierdoor ervaar je als student een maatwerk van de opleiding. Mehmet kan geeft uitstekend les om te slagen en kan dit rule-based en principle-based overbrengen. Dit betekend dat hij je alle rij-regels kan vertellen en ook nog de logica erachter kan geven, zodat jij als “kritische student” de regels een plek kan geven en effectief kan toepassen, dus uiteindelijk leren! Mehmet is iemand die echt voelt voor het vak en meevoelt met de student (om deze te laten leren en te laten slagen). Hartelijk bedankt voor de goede leerzame lessen Mehmet. p.s. De lesauto rijdt ook heerlijk. Groeten, Irfaan Santoe

sevim kartal maart 11, 2011 1:43

Antwoord

Hallo allemaal, Meneer Arikan is een geweldige rij-instructeur . Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Hij geeft uitstekend les, dat kun je ook zien aan de hoge slagingspercent ages. Ik raad iedereen aan om bij hem lessen te gaan volgen. Je leert ontzettend veel van hem. Ik heb binnen één jaar van verschillende rijscholen lessen gevolgd , vergeleken met Arikan heb ik daar helemaal niks geleerd. Meneer Arikan geeft leerzame lessen en het belangrijkst, hij is heel geduldig. Ook kan hij op elke vraag een antwoord geven. Erg bedankt meneer Arikan! Groetjes, Sevim Kartal

Selim maart 11, 2011 1:47

Antwoord

Hallo allemaal, Mehmet Arikan, mijn rij-instructeur , kan ik niet met woorden omschrijven. Hij is naast zijn intelligentie ook heel erg sympathiek en aardig. En die lessen, WOW, op een privé-school zal je echt niet zo veel aandacht krijgen als bij hem. Bovendien legt hij alles heel goed uit met behulp van zijn tekeningen(die auto's die hij tekende vond ik zo leuk!). Daarnaast wilt hij dat je eigenlijk BIJNA FOUTLOOS rijdt. Hij is dus eigenlijk een beetje perfectionist en dat is wat ik van hem leuk vond. Bovendien zijn de gesprekjes na het rijden heel erg leuk. Hij vat alles goed samen en vertelt je fouten. De gesprekken waren altijd heel erg leerzaam. Ook weet ARIKAN heel goed hoe je met een leerling moet omgaan. Lijkt wel alsof hij naast rij-instructeur een psychologie heeft gestudeerd(dat wilde hij zeker ook doen, geloof ik :P) 2 dagen geleden, toen ik mijn praktijkexamen had, was ik helemaal op mijn gemak, want ik wist dat ik goed kon rijden alleen moest ik dat aan de examinator laten zien. En dat was me gelukt, dankzij ARIKAN RIJSCHOOL. ONGELOOFLIJK BEDANKT MENEER ARIKAN, en houd dat hoge slagingspercent age boven de 77% en vergeet je koffie niet om in die grote beker te doen! EEN ECHTE AANRADER! Groetjes, Selim Tekin

Tex december 24, 2013 15:57

Antwoord

Erg tevreden over mijn rijlessen en ook ik ben in 1x geslaagd met de hulp van Arikan!

Muhammed Ismail december 24, 2013 2:15

Antwoord

Dankzij mehmet abi heb ik vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald echt een geduldige rij instructeur ik ben super blij met je lessen

Isolde april 15, 2015 2:28

Antwoord

Twee weken geleden in een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Mehmet! Rustig, eerlijk, gaf goede tips, maar het was ook gezellig in de auto als het even kon. Heel erg bedankt Mehmet, ik raad deze rijschool zeker aan!

Fabiana juli 13, 2015 2:29

Antwoord

Vorige week in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen bij rijschool Arikan! Mehmet geeft op een vriendelijke en rustige manier les. Hij legt alles met duidelijke tekeningen uit. Daarnaast geeft hij je de ruimte om fouten te maken. Hij wordt hier nooit boos om, maar benadert deze situaties juist als een leermoment. Bedankt voor de lessen en de gezelligheid Mehmet!

Merlijn augustus 3, 2015 2:29

Antwoord

Ik zou iedereen aanraden om bij Mehmet rijlessen te nemen. Hij is geduldig, nauwkeurig, leert je veilig en zorgvuldig rijden, is flexibel en altijd op tijd. Hij laat je pas examen doen als je er allebei vertrouwen in hebt, en dan haal je het gewoon. Wij hadden tijdens de rijlessen ook nog leuke en interessante gesprekken. Absolute aanrader

Luuk november 15, 2015 2:30

Antwoord

Afgelopen week heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald na het volgen van de spoedcursus bij rijschool arikan. Ik kon meteen beginnen met lessen en de lessen waren daarnaast nog eens erg fijn. Mehmet is een rustige, enthousiaste leraar die erg goed ziet waar je verbeteringspun ten liggen. Deze legt hij duidelijk uit, waardoor je snel beter gaat autorijden. Ik kan iedereen aanbevelen rijles te nemen bij Mehmet!

Philip december 6, 2015 2:30

Antwoord

Nadat allebei mijn broers zijn geslaagd met rijlessen van Arikan rijschool ben ook ik afgelopen vrijdag in één keer geslaagd. Mehmet is een fantastische rijinstructeur. Hij is aardig, geduldig en vooral betrokken. Als iets niet duidelijk is kan hij het helder uitleggen en schetst hij zo nodig de situatie nog een keer voor je. Hij heeft me gecontroleerd leren rijden en goed voorbereid op mijn praktijk.

Aykan januari 8, 2016 2:31

Antwoord

Onze dochter is afgelopen oktober geslaagd voor haar rijbewijs bij rijschool Arikan, wat wij heel fijn vonden is dat Mehmet een schema van 2 maanden voor haar maakte met de tijden/datum voor de rijlessen. Altijd op tijd en nooit een afspraak verzet. Helaas is onze dochter de 1e keer niet geslaagd voor haar rijbewijs, maar wat vooral top was, is dat mehmet regelde dat zij binnen 4 weken haar heraxamen kon doen. En uiteraard geslaagd! Wij raden deze rijschool dan ook echt aan!

Sterre januari 21, 2016 2:31

Antwoord

Ik vond de lessen van rijschool Arikan erg goed en prettig. Mehmet had veel geduld en nam altijd de moeite om lastige situaties uit te leggen. Ik ben in een keer geslaagd! Ik raad deze rijschool zeker aan.

Cynthia januari 25, 2016 2:32

Antwoord

Rijschool Arikan kan ik iedereen aanraden! Mehmet heeft de geduld om uitleg te geven en onderdelen te herhalen die lastig zijn. Een lastige verkeerssituati e bespreek je na die tijd op een parkeerplaats en aan het einde van de les volgt altijd een evaluatie. Er was de mogelijkheid om ook na mijn werktijd te lessen en in de weken voor mijn examen kon ik nog een paar extra lessen afspreken. Dankjewel Mehmet!! Blij met mijn rijbewijs

Paul februari 11, 2016 2:32

Antwoord

Rijschool Arikan zal ik iedereen aanraden! Mehmet geeft op meerdere manieren aanwijzingen om je rijgedrag te verbeteren. Hij laat het zowel zien in de auto als buiten de auto. Altijd geduldig en rustig weet hij je altijd beter te leren rijden.

Adriaan februari 16, 2016 2:33

Antwoord

Rijschool Arikan is een aanrader. Mehmet is een prettige instructeur die helder en duidelijk les geeft. Tijdens de lessen is hij erg geduldig en probeert hij elke fout in te zetten als leermoment. Daarnaast is Mehmet een aardig persoon met goed gevoel voor humor, ook niet onbelangrijk Bedankt voor het geduld en erg blij met mijn rijbewijs!

Maarten maart 16, 2016 2:33

Antwoord

in één keer mijn rijexamen gehaald! Tijdens de lessen wordt hij nooit boos en reageerde altijd rustig en gepast wanneer ik fouten maakte. Ik kan hem aan iedereen aanraden!

Timo maart 21, 2016 2:34

Antwoord

Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! De lessen die ik van Mehmet heb gehad hebben ontzettend veel geholpen. Ik wist waar ik aan toe was, en ik wist ook wat er van me verwacht zou gaan worden. Mehmet is ontzettend geduldig en rustig in het uitleggen, wat mij erg heeft geholpen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden, want ik ben er zelf erg tevreden over!

Rusudan juni 6, 2016 2:34

Antwoord

I would like to recommend Arikan school as I have passed my driving exam from the first attempt. Thanks to Mehmet's professionalism I was able to do it from first go. Mehmet is very patience and great instructor.

Stan juni 9, 2016 2:35

Antwoord

Mehmet Arikan is een man met passie voor zijn werk. Naast het les geven is hij een inspirerend persoon en een gezellige prater. Een van zijn charmes is dat hij altijd rustig blijft en nooit uit de toon valt. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor je het maximale uit je lessen haalt. Mehmet is flexibel met het verschuiven van lessen en laat altijd snel van zich horen, daarnaast is hij doelgericht en communicatief vaardig. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2,5 maand gehaald en hoefde maar 1 keer praktijkexamen te doen. Dit was nooit zo snel gelukt door de hulp van Mehmet. Bedankt!

Melchior Deekman juni 11, 2016 2:35

Antwoord

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen van Mehmet. Niet alleen omdat hij een gezellig, aardig persoon is, maar ook omdat hij mij uitstekend wist te begeleiden. Hij is eerlijk, geduldig, geeft naast constructieve tips ook altijd complimentjes (je doet het nóóit slecht) en weet jou te stimuleren. Iedereen is anders en leert autorijden op een ander tempo en Mehmet weet heel goed rekening met jou te houden. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat heb ik zeker ook te danken aan Mehmet. Als je een uitstekende instructeur zoekt, dan zit je bij hem aan het juiste adres!

Sanne de Koning juni 29, 2016 2:36

Antwoord

Ontzettend bedankt Mehmet, voor je uitgebreide lessen! Het was een hele prettige ervaring. En met goed resultaat in 1x geslaagd!

Rosanne Reinders juli 9, 2016 2:36

Antwoord

Ik ben eergisteren in één keer geslaagd en dat heb ik niet alleen aan mezelf te danken. Mehmet is namelijk een super fijne, geduldige en gezellige instructeur met goede mensenkennis! Hij weet precies wat je tijdens de lessen nodig hebt. De lessen waren perfect voor mij, omdat hij me rust gaf maar ook uitdaging gaf op de goede momenten. Maar het allerbelangrijk ste was voor mij persoonlijk dat Mehmet in me geloofde ook wanneer ik dit zelf niet deed. Topper & aanrader, deze rijschool dus!

Manouk Alderliesten juli 22, 2016 2:37

Antwoord

Mijn eerste rijles herinner ik mij nog goed; met trillende handen stapte ik de auto in. Hij kon merken dat ik best gespannen was en hij stelde mij meteen gerust. Ik vond de auto nog 'groot' en ik durfde bijna niets omdat ik bang was dat ik tegen een paaltje zou aanrijden. Mehmet is een geduldige man, hij geeft goede tips, en daarnaast is hij ook enorm gezellig. Al snel voelde ik me op mijn gemak en begon ik de lessen echt leuk te vinden. Mehmet is sympathiek, geduldig, positief ingesteld en geeft goede tips. Ook tekent hij veel situaties na op papier want enorm verheldert. In het begin vond ik de grote rotondes met meerdere banen naast elkaar erg lastig, maar na duidelijke uitleg van Mehmet en veel oefenen kreeg ik ze goed onder de knie. Als er een lastige verkeerssituati e was, besproken we die altijd na en kreeg ik vaak goede tips met de beste oplossingen die ik op dat moment zou kunnen gebruiken. Na de lessen was er ook altijd een evaluatie en maakte hij duidelijk wat goed ging en wat verbeterpunten waren en ook niet onbelangrijk, vroeg hij wat ik graag nog wilde oefenen en van de les vond. Ook is Mehmet erg flexibel met het inplannen van lessen wat er voor zorgde dat ik altijd twee keer per week rijles kon hebben. Kortom, ik kan Mehmet van rijschool Arikan zeker aanraden en ik ben ook heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!

Loes Singeling november 17, 2016 2:37

Antwoord

In één keer geslaagd! Grote dank aan Mehmet voor zijn eeuwige geduld - of ik nou boos was om verkeersregels die ik dom vond (...) of een opdracht die ik dom vond (...) - hij bleef rustig en geduldig, schoot nooit uit zijn slof. Mehmet kan goed je sterke en minder sterke punten inschatten, en speelt daarop in. Laat je niet afrijden voordat je er klaar voor bent. Al mijn vooroordelen over bozige, strenge rijinstructeurs zijn weg. Ik raad deze rijschool van harte aan!

Denise december 5, 2016 2:38

Antwoord

Mehmet bedankt geslaagd vandaag door jouw . Je heb mij echt geholpen. Je heb mij goed voorbereid op deze dag. Kan je niet genoeg bedanken hiervoor. Ik raad iedereen aan om bij Mehmet Arikan te leren autorijden. Mehmet ziet goed wat jij nodig heb als leerling en pas dat toe. Het maakte voor hem niet uit als je de rotonde of kruispunten. Nog maals bedankt, Ik zie je nog wel een keer langs rijden hihihi... Groetjes een blije Leerling ( Denise)

Melanie december 23, 2016 2:38

Antwoord

Net als het merendeel van zijn leerlingen ben ook ik gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen van Mehmet zijn van hoog niveau en dat komt met name doordat hij precies weet wat iemand nodig heeft om een goede bestuurder te worden. Hij legt veel uit, schetst situaties, heeft een engelengeduld en humor. Mij verbaast het niks dat Rijschool Arikan een hoog slagingspercent age heeft. Dankjewel Mehmet!

Eva januari 8, 2017 2:39

Antwoord

Ik ben in september begonnen met rijlessen en ik heb net voor het einde van 2016 mijn rijbewijs gehaald. De eerste les voelde het meteen goed. Mehmet legt alles heel erg duidelijk uit en neemt de tijd om onderdelen die lastig zijn extra te oefenen. Hij weet precies wat ik nodig heb om het goed te leren. Het is prettig om na elke les even door te nemen wat er goed en wat minder ging, zodat je weet waar je de volgende keer aan moet werken. Daarnaast vond ik het elke les erg gezellig! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Mehmet!

Joppe april 7, 2017 2:41

Antwoord

De rijlessen met Mehmet waren altijd gezellig, leuk maar vooral heel leerzaam. Na 4 maanden vol wijze lessen en opbouwende kritiek ben ik in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn examen. Hier was ik zelfs helemaal niet zenuwachtig voor! Heel erg bedankt Mehmet dat je altijd zo flexibel was met mogelijke lestijden en vooral voor de lessen waar we veel hebben gelachen!

Ugur april 21, 2017 2:41

Antwoord

Arikan is een goede docent met veel ervaring. Hij kan goed uitleggen, is heel geduldig, heeft een goed gevoel voor humor en is vrij flexibel met zijn rooster. Als je bij hem les hebt gehand, dan kun je met een goed gevoel het verkeer op van 'Ik kan het'. Dankjewel Arikan!

Anne juni 6, 2017 2:42

Antwoord

Ik heb de rijlessen bij Mehmet als leuk ervaren! Hij was altijd erg kalm, duidelijk en positief in zijn uitleg en feedback. Verder was het geen probleem om rijlessen af en toe te verzetten dus voor de flexibilteit, het vertrouwen en de rust ben je bij Mehmet aan het goede adres. Dankjewel voor alles!

Bas van Bockel juni 29, 2017 2:42

Antwoord

Mehmet is een perfecte instructeur met een hele zorgvuldige, persoonlijke benadering. Ik heb het in 1 keer gehaald. Beter dan dit kun je het niet treffen, en na eerdere ervaringen bij andere rijscholen weet ik een beetje waar ik het over heb. Heel veel dank Mehmet!!

Alex juli 5, 2017 2:43

Antwoord

Mehmet Arikan is betrokken en een drijvende kracht tijdens je rijopleiding en met zijn ervaring stuurt hij op een rijopleiding aan die voldoet aan een hoge CBR kwaliteitsnorm. Zo laat hij in zijn rijopleiding niet meer kandidaten toe dan waar hij 100% tijd voor heeft. Op deze wijze kan hij in het intensieve lesprogramma, de persoonlijke aandacht voor elke deelnemer garanderen. Structuur en persoonlijke coaching zijn vaste onderdelen van het lesprogramma. Mehmet heeft bij het CBR in Utrecht al jaren 91-100% geslaagde kandidaten en dat is uniek en niet voor niks. Hij heeft jarenlange ervaring in het les geven. Dat merk je in alle facetten van de rijopleiding, geen trucjes maar het vaardigheid leren en dat is gebaseerd op het ‘snappen’ en je eigen maken van de auto. Zijn doelstelling is niet enkel om zijn cursisten klaar te stomen voor het CBR rijexamen, zijn focus reikt verder! Word een goede ervaren/ veilige autobestuurder en hou de weg niet alleen veilig voor je zelf maar ook voor anderen. Dan stap je met kennis, plezier en inzicht in elke auto ongeacht de situatie, omstandigheden of land. Daarom kan ik Rijschool Arikan alleen maar 100% aanbevelen. En je kan met hem lachen!

Mees Hehenkamp augustus 1, 2017 2:43

Antwoord

Ik heb de rijlessen van Mehmet ervaren als zeer prettig, gezellig en erg leerzaam. Ik ben daarom ook van mening dat ik Arikan in de toekomst aan ieder ander zou aanraden. Heel erg bedankt Mehmet Arikan!!

Rosanne D november 9, 2017 2:44

Antwoord

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Mehmet is een kundige en rustige instructeur die goede adviezen geeft. Hij is betrouwbaar omdat zowel de planning van de lessen, als de lessen zelf, goed zijn georganiseerd. Zijn manier van lesgeven typeerde zich bij mij in het trainen waar ik moeite mee had en het goed leren van zelfstandig rijden. Voordat ik bij rijschool Arikan ging lessen en nog bij een andere rijschool leste was ik een paar keer gezakt. Na een aantal leerzame lessen bij Arikan was ik bij mijn eerst geplande rijexamen meteen geslaagd zonder enig probleem!!! Lessen bij deze rijschool vind ik daarom zeker een aanrader. Bedankt voor de rijlessen Mehmet!

Eluna november 11, 2017 2:45

Antwoord

Rijschool Arikan is zeker een grote aanrader!! Ook ik ben in een keer geslaagd Mehmet is een zeer ervaren fijne instructeur, rustig, geeft duidelijke uitleg en is zeer geduldig. Alles om het zelfvertrouwen te krijgen om veilig vele kilometers te gaan maken op de weg! Dankjewel Mehmet voor alles!

Kelly december 1, 2017 2:45

Antwoord

De lessen die ik had bij Rijschool Arikan waren heel goed en lieten me goed voorbereiden voor het rijexamen. Mehmet heeft heel veel geduld, hij legt situaties heel goed uit en hij heeft het ook prettig gemaakt! Daarnaast is hij ook heel flexibel met leestijden en maakt altijd een plan om lessen in te plannen. Ik zou deze rijschool wel aanraden.

Marie januari 15, 2018 2:46

Antwoord

Woehoeee, geslaagd! Na een rotstart bij een andere rijschool, heeft Mehmet me weer aan het rijden gekregen. Met zijn lessen op maat - hij kijkt echt naar wat JIJ nodig hebt - zijn rust, geduld, oordeelloosheid en gezelligheid heb ik vanochtend mij rijbewijs gehaald. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan! Dankjewel Mehmet!

ozden februari 3, 2018 2:46

Antwoord

Mehmet is an absolutely great instructor. He has excellent teaching style and driving skills. He combined his expertise with his very positive, calm character. Thanks to him, I have learned a lot and I have just passed my exam on my first attempt. I would definitely recommend him!

Joris maart 5, 2018 2:47

Antwoord

Mehmet geeft goed en gedegen les, waarbij ook gezelligheid gelukkig niet ontbreekt :)

Sjors mei 5, 2018 2:47

Antwoord

Mehmet mikt, naar eigen zeggen niet op CBR niveau (een voldoende voor je examen), maar Arikan niveau (het zijn van een goede, sociale bestuurder), en dat merk je. Achter (bijna) elke vraag zit een gedachte. Mehmet leert je gaandeweg op een heel andere manier naar de weg, je mede weggebruikers, en je voertuig te kijken. Dit alles gebeurt op de meest vriendelijke manier. Niet eens heb ik me dom of geïntimideerd gevoeld. Nee, gewoon nog een keertje proberen, met net zoveel positieve energie als de vorige keer. Vandaag heb ik, met alles wat ik heb geleerd, met trots mijn rijbewijs behaald. Bedankt Mehmet, voor de leuke, gezellige, en uitstekende lessen! Ik ga ze me nog lang herinneren :)

Anna juni 3, 2018 2:48

Antwoord

Hoi Mehmet, Super bedankt voor de rijlessen en al je goede tips! Ik ben zo blij met mijn rijbewijs, en dat nog in één keer ook! Helemaal geweldig! Ik vond de rijlessen altijd zeer leerzaam en je wist precies goed te analyseren waar ik nog verbeterpunten had. Uiteindelijk was ik zo goed voorbereidt op het examen dat het afrijden eigenlijk heel makkelijk ging. Heel veel succes in de toekomst en we zien elkaar ingetwijfeld nog wel een keer rijden ;) Hartelijke groetjes, Anna

Michelle juli 11, 2018 2:48

Antwoord

Dankzij Rijschool Arikan is het me gelukt om in 1 keer m'n rijbewijs te halen! Mehmet is verreweg de beste rijleraar die iemand zich kan wensen. Hij blijft altijd rustig, legt elke situatie heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Nooit heb ik me zenuwachtig of dom gevoeld voor de fouten die ik tijdens het rijden maakte. Mehmet past de lessen volledig aan op wat jij op dat moment nodig hebt en heeft altijd een duidelijk planning klaar. Hij zorgt ervoor dat je boven CBR niveau bent voordat je examen doet zodat je er 1000% klaar voor bent. Mehmet, heel erg bedankt voor alle lessen en alle wijsheid!

Yasin november 1, 2018 2:49

Antwoord

İn één keer geslaagd!!! Dubbelfeest wordt het vandaag, ben ook jarig vandaag Top rijinstructeur! Bedankt voor alles Mehmet abi!

Sofie Letitre november 17, 2018 2:49

Antwoord

Super blij! In 1x geslaagd! Dankzij instructeur Mehmet die met heel veel geduld en kundigheid mij heeft begeleid in de weg naar het examen toe. Ik kan deze rijschool aan iedereen van harte aanbevelen. Mehmet super bedankt voor alles!

Fadoua januari 23, 2019 2:50

Antwoord

Bedankt Arikan ik ben geslaagd , ik zou je rijschool aan iedereen aanraden, je bent wel streng omdat je zorgt dat de leerlingen boven de niveau van cbr hebben maar, je hebt ook veel geduld en je bent rustig en vrolijk nogmaals bedankt.☺

Yorick februari 10, 2019 2:50

Antwoord

Ook ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Arikan! Mehmet is altijd goed georganiseerd en heeft een duidelijk plan voor de komende lessen. De lessen sloten altijd goed aan op mijn niveau en op wat ik op dat moment nodig had. Ik vind het maken van fouten vaak niet leuk, maar Mehmet benadert alles positief en zorgt ervoor dat elk foutje niet een probleem maar een leerervaring is.

David februari 25, 2019 2:51

Antwoord

Mehmet is een instructeur met klasse. Hij haalt je fouten stuk voor stuk uit je rijstijl totdat je helemaal klaar bent voor het examen. Hij weet hoeveel lessen je nodig hebt en wat er in die lessen moet gebeuren, bij Arikan slaag je in één keer. Het is bovendien ook altijd gezellig in zijn auto en hij doet zijn best om rijlessen te verplaatsen als dat jou beter uitkomt. Kortom, schrijf je in bij Arikan, dan komt het allemaal wel goed met je.

Bas Galesloot februari 27, 2019 2:52

Antwoord

Ik ben heel erg blij met de lessen die ik van Mehmet gehad heb. 10 jaar geleden heb ik het bij een andere rijschool geprobeerd, maar daar had de instructeur geen aandacht voor zijn leerling. Dankzij de duidelijke en rustige manier van uitleggen heb ik mijn examen nu in 1 keer gehaald. Mehmet heeft heel veel geduld en stemt de lessen helemaal op jou af. Bedankt Mehmet, en wie wiet zien we elkaar nog eens rijden!

Noortje mei 24, 2019 2:52

Antwoord

Met de hulp van Mehmet ben ik in één keer geslaagd voor mijn TTT en rijexamen. Mehmet is zeer vakkundig en flexibel, wat hem zéker de moeite waard maakt en onderscheid van andere instructeurs. Je betaalt relatief meer voor de rijlessen van Mehmet, maar je krijgt er gegarandeerd fantastische kwaliteit voor terug. In korte tijd veel geleerd en nu met veel vertrouwen de weg op!

Arthur mei 3, 2019 2:53

Antwoord

Mehmet is een uitstekende rij-instructeur . Hij toont grenzeloos geduld, snapt precies waar bij jou het technische of mentale obstakel ligt, en is (niet onbelangrijk!) leuk in de omgang. Hij brengt zijn leerlingen voor het examen niet op een voldoende maar op zogenoemd "Arikan-niveau" , hetgeen ervoor zorgt dat bijna al zijn leerlingen (waaronder ik) in één keer hun rijbewijs halen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.

Maxime juli 10, 2019 2:53

Antwoord

Was erg blij met het goede inlevingsvermog en en de creatieve manieren om mij bepaalde dingen goed aan te leren!

Kübra juli 12, 2019 2:54

Antwoord

Beste Mehmet, Bedankt voor alles! Ik ben blij dat ik voor jou heb gekozen als rijschool. Top uitleg, top kwaliteit en super fijn om na elke les te reflecteren hoe de les is gegaan.

Floor juli 13, 2019 2:54

Antwoord

Mehmet is een super fijne rij instructeur. Na de proefles maakt hij een inschatting van hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Deze inschatting klopte bij mij. Zowel mijn TTT als het rijexamen in een keer gehaald. Mehmet is een man met ongekend veel geduld, legt situaties duidelijk uit met tekeningen en daarnaast is het ontzettend gezellig in de auto! Ik durf nu met zelfvertrouwen de auto in te stappen, bedankt!

H Chan juli 24, 2019 2:55

Antwoord

Ook ik heb veel profijt gehad van mijn rijlessen bij Rijschool Arikan. De instructeur is zeer ervaren en blijft altijd rustig en geduldig: hij oefent consistent je verbeterpunten met je totdat je het veilig en zelfstandig autorijden onder de knie hebt. Bedankt Mehmet!

Florian juni 5, 2020 2:55

Antwoord

Ik raad iedereen die overweegt om rijlessen te volgen, zonder meer aan dit te doen bij Mehmet Arikan. Ik ben een paar weken terug in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen, na rijlessen van Mehmet Arikan. Ik ben erg enthousiast over zijn lessen: * Instructies op het juiste niveau. Mehmet kan erg goed inschatten wat je al wel kan en wat nog niet. Hierdoor ben ik in elke les precies genoeg uitgedaagd om nieuwe dingen te leren, zonder zoveel informatie te krijgen dat je overweldigd raakt. Ook als ik bijvoorbeeld een keer moe was, dan zorgde Mehmet dat hij meer begeleiding gaf, zodat je zelf als je een keer slechter rijdt, je wel een goede les hebt. * Goede voorbereiding op zelfstandig rijden. Mehmet bereidt je niet alleen voor op het rijexamen, maar richt er eigenlijk op dat je niveau net iets hoger ligt. Hiervoor geeft hij veel informatie over wat er tijdens de lessen voor verkeersistuaties om je heen ontstaan, zodat je heel veel leert. Het rijexamen voelde als een eitje dankzij de goede voorbereidingen * Gezelligheid. Tijdens de lessen breng je een paar uur per week met je rijleraar in een auto door. Hierbij heb ik hem leren kennen als een erg sociaal, eerlijk en gezellig persoon. * Efficientie. Mehmet plant de lessen slim, waardoor je weinig tijd kwijt bent aan het wegbrengen van de andere leerling. Daarnaast zorgt hij dat je heel gericht oefent. Als je nog wat moet leren over in de stad rijden zoekt hij een stadswijk op, als je rotondes moeilijk vindt focust hij daarop. Daarnaast eindigt Mehmet elke les met een terugblik op wat je beter kan doen, met duidelijke tekeningen. Hierdoor kan je tussen de lessen door nog zelf herhalen wat je moet weten, zodat je sneller leert. Na mijn rijexamen vroeg Mehmet of ik nog punten wist die hij beter had kunnen doen, en ik kon oprecht niks bedenken! (nog steeds niet). Heel erg bedankt voor de fijne en nuttige lessen!

Ronald juni 5, 2020 2:56

Antwoord

Mehmet is een top instructeur. Hij blijft zoeken naar nieuwe invalshoeken om dingen uit te leggen wanneer het nog niet helemaal duidelijk is, daarnaast is hij geduldig en kalm. Bijzonder prettig als je voor een nieuwe situatie komt te staan en het allemaal erg spannend vind. Van verscheidene onduidelijke punten in Utrecht heeft hij een foto op A4 formaat, ook tekent Mehmet vaak schematisch een verkeerssituatie om zijn uitleg visueel te versterken. De zwakke punten worden een voor een aangepakt en behapbaar gemaakt. Dat gaf me veel rust. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan. Dankjewel Mehmet Arikan. Ik wens je het allerbeste en dat je nog vele leerlingen blij kunt maken met een rijbewijs!

Maartje juni 5, 2020 2:56

Antwoord

Mehmet is een vakkundige, empathische en intelligente rijinstructeur die het rijden leuk houdt. Je leert niet alleen rijden, maar eigenlijk ook van alles over jezelf ;) ("Als je ergens naartoe wilt, moet je dat wel laten zien, anders gaan mensen ook geen ruimte voor je maken"). Ook ik ben in één keer geslaagd. Wel na heel veel lessen - maar ik durf nu in ieder geval vol vertrouwen zelf de weg op!

Arnoud Schaaij mei 12, 2022 9:59

Antwoord

-ruimte om fouten te mogen maken en daarvan te leren. -rustige en geduldige instructeur. -lessen op maat, aan de hand van leerpunten.

Roelf Mik mei 12, 2022 10:0

Antwoord

Ik heb in 2021/2022 rijles gevolgd bij Rijschool Arikan, en kan dit aan iedereen aanraden. Mehmet is altijd op tijd, is geduldig, duidelijk en vriendelijk in de communicatie, zeer vakkundig, en je krijgt vanaf de eerste les het gevoel mee dat het okay is om fouten te maken en daarvan te leren op jouw eigen tempo. Iets nieuws leren kan erg stressvol zijn, maar bij Mehmet voel je jezelf op je gemak, krijg je heldere feedback, en werk je met vertrouwen naar je rijbewijs toe. Hartelijk dank voor de geweldige lessen!

Ingmar Degroote mei 12, 2022 10:0

Antwoord

Dinsdag in één keer geslaagd voor m'n praktijk! Dat komt vooral door de kwaliteit van de rijlessen bij rijschool Arikan. Mehmet is een aardige man met wie ik meteen een klik voelde. In de auto wist hij precies wat nodig was om mij te leren rijden: geduld en ruimte voor fouten maken, waarbij hij je vooral zelf laat doen en nadenken. Ik merkte dat dit het vertrouwen in mezelf vergrootte. Daarnaast was de communicatie tussen het lessen door kraakhelder. Ik vind het bijzonder hoe goed er rekening gehouden werd met mijn eigen planning. Hierdoor kon ik zo vaak mogelijk lessen en zo snel mogelijk examen doen! Ik zou iedereen aanraden om les te nemen bij rijschool Arikan. Hij verstaat zijn vak en weet duidelijk waar hij mee bezig is.

Eric Wolters mei 12, 2022 10:1

Antwoord

Vandaag in een keer geslaagd dankzij de lessen van Mehmet Arikan. Ik heb de rijlessen altijd als fijn, leerzaam, en gezellig ervaren. Feedback op fouten is altijd rustig en duidelijk wat er voor zorgt dat je erg ontspannen rijdt. Verder was er veel flexibiliteit in het plannen van de lessen. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden.

F Jolink mei 12, 2022 10:1

Antwoord

Mehmet is een fijne rij-instructeur. Met rust en aandacht coacht hij je de lessen door. Hij stemt zijn lessen af op de leerling en je krijgt rijvertrouwen door zijn aanpak. Een instructeur die zijn kennis weet over te brengen en een fijne les sfeer weet te creëren. Hij is vriendelijk, geduldig, rustig en heeft ook nog humor. Een rij-instructeur die de juiste weg uitstippelt naar je rijexamen!

Quinten mei 12, 2022 10:2

Antwoord

Goede instructeur, geeft goede en duidelijke feedback en bereid je goed voor op het examen.

Diewertje Wille mei 12, 2022 10:2

Antwoord

Mehmed is een onwijs goede rij instructeur, hij is super gezellig, heeft humor en leert je als de beste rijden. Ik voelde me altijd super fijn en veilig naast Mehmed in de auto. Mehmed laat je past afrijden als je helemaal ready bent en dat is super fijn. Dit geeft je een zelf vertrouwt gevoel als je gaat afleiden. Mehmed is super flexibel en staat voor heel veel open. Zoek jij een rij instructeur? Ga naar Mehmed ik raad het je zeer aan.

Emma Dubbeldam mei 12, 2022 10:3

Antwoord

Ik ben in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Mehmet is heel aardig en geduldig maar ook eerlijk. Ik was van te voren een beetje bang om te beginnen met rijden maar ik voelde me al heel snel comfortabel in de auto. Je wordt ook niet alleen voorbereid voor het praktijk examen, maar voor volledig zelfstandig rijden.

Samet Onal mei 12, 2022 10:3

Antwoord

Mehmet is flexibel met het verschuiven van lessen en laat altijd snel van zich horen, daarnaast is hij doelgericht en communicatief vaardig. Mehmet, heel erg bedankt en veel succes met je rijschool verder

Ali Sarıyar mei 12, 2022 10:4

Antwoord

Mehmet is een heel geduldige en ook precieze instructeur. Hierdoor had ik na elke les het gevoel weer wat geleerd te hebben. Hell erg bedankt en veel succes met je rijschool!!!


Write Comment

TOP