Gastenboek

Gastenboek

Ervaringen en reacties in het gastenboek
Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?
Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?
Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Yorumlar (71)

Aylin april 8, 2021 0:30

Cevapla

Ik heb een goede ervaring gehad met Arikan. Zowel de planning van de lessen, als de lessen zelf, zijn altijd goed georganiseerd. Tijdens de lessen wordt hij nooit boos en reageerde altijd rustig als ik fouten maakte. Door hem en zijn lessen is het me gelukt om mijn rijbewijs in 1x te halen. Ik kan hem iedereen aanraden.

Utku april 8, 2021 0:30

Cevapla

I passed the practice exam in my first attempt thanks to Mehmet. He is really focusing on what you are lacking and what you need to improve. I had a great experience with him. I definitely recommend him.

Thomas Spreen april 8, 2021 0:30

Cevapla

In 1x geslaagd bij Mehmet Arikan, een ervaren rustige instructeur die goed weet hoe hij je moet voorbereiden voor het praktijkexamen. Elke situatie legt hij geduldig en duidelijk uit en in de auto is een fijne sfeer. Bedankt Mehmet voor de fijne lessen!

Cees april 8, 2021 0:31

Cevapla

Ik zou rijschool Arikan aan iedereen aanraden, Mehmet is een gezellige en ervaren instructeur die altijd precies de juiste routes kiest om je verbeterpunten te oefenen. Als je hier gaat rijden is er een grote kans dat je in een keer slaagt door de kwaliteit lessen. Bedankt Mehmet!

Hale april 8, 2021 0:31

Cevapla

Mehmet is het soort rij-instructeur die je iedereen wenst. Hij is geduldig, oordeelt niet en doet zijn werk met trots. Hij heeft een scala aan onderwijstechnieken die hij tijdens de lessen toepast, afhankelijk van uw niveau en leerstijl. Zijn belangrijkste doel is om je te leren hoe je een goede chauffeur kunt zijn, maar hij leert je ook alle details die je moet weten om je rijbewijs te halen. Al met al ben ik erg blij dat ik zijn leerling was. Dankzij hem ben ik geslaagd voor mijn examen en heb ik het vertrouwen gekregen om zelfstandig verder te rijden.

Vlinder april 8, 2021 0:32

Cevapla

Met hulp van Mehmet heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Hij is een goede instructeur en erg geduldig. Als je ergens moeite mee hebt legt hij dit goed en rustig uit en zorgt hij ervoor dat er de komende lessen meer aandacht aan wordt besteed. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je goed voorbereid het examen ingaat en dat je er ook klaar voor bent om daarna zelfstandig te rijden.

Hanna april 8, 2021 0:32

Cevapla

Ik keek er best tegenop om in Utrecht te beginnen met rijlessen, maar vanaf het moment dat ik bij Mehmet in de auto stapte voelde ik me op mijn gemak. De lessen waren professioneel, persoonlijk en leerzaam. Ik had niet gedacht dat ik in 1x zou slagen, maar dat is toch gelukt. Ik zou rijschool Arikan dan ook aan iedereen aanbevelen, Mehmet is een topper!

Elio april 8, 2021 0:33

Cevapla

Mehmet is een geweldige rijinstructeur. Hij geeft professioneel en rustig, en tegelijkertijd op een leuke, vriendelijke en vertrouwelijke manier les. Dankzij Mehmet ben ik een zelfverzekerde bestuurder geworden. Ik zou iedereen in de omgeving van Utrecht aanraden om bij hem te lessen. Dankjewel Mehmet!

Sifa april 8, 2021 0:41

Cevapla

Zeer tevreden Autorijschool Arikan is de beste rijschool! Mehmet is een hele geduldige en proffesionele instructeur. Hij neemt alle tijd voor je om het je zo goed mogelijk te leren. Hij stelt je op je gemak. Hij is altijd positief, vriendelijk, eerlijk en komt altijd zijn afspraken na! Ik heb het altijd heel fijn en veilig ervaren tijdens de lessen. Ik kan Mehmet iedereen aanraden!!

Florian april 8, 2021 0:42

Cevapla

Ik raad iedereen die overweegt om rijlessen te volgen, zonder meer aan dit te doen bij Mehmet Arikan. Ik ben een paar weken terug in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen, na rijlessen van Mehmet Arikan. Ik ben erg enthousiast over zijn lessen: * Instructies op het juiste niveau. Mehmet kan erg goed inschatten wat je al wel kan en wat nog niet. Hierdoor ben ik in elke les precies genoeg uitgedaagd om nieuwe dingen te leren, zonder zoveel informatie te krijgen dat je overweldigd raakt. Ook als ik bijvoorbeeld een keer moe was, dan zorgde Mehmet dat hij meer begeleiding gaf, zodat je zelf als je een keer slechter rijdt, je wel een goede les hebt. * Goede voorbereiding op zelfstandig rijden. Mehmet bereidt je niet alleen voor op het rijexamen, maar richt er eigenlijk op dat je niveau net iets hoger ligt. Hiervoor geeft hij veel informatie over wat er tijdens de lessen voor verkeersistuaties om je heen ontstaan, zodat je heel veel leert. Het rijexamen voelde als een eitje dankzij de goede voorbereidingen * Gezelligheid. Tijdens de lessen breng je een paar uur per week met je rijleraar in een auto door. Hierbij heb ik hem leren kennen als een erg sociaal, eerlijk en gezellig persoon. * Efficientie. Mehmet plant de lessen slim, waardoor je weinig tijd kwijt bent aan het wegbrengen van de andere leerling. Daarnaast zorgt hij dat je heel gericht oefent. Als je nog wat moet leren over in de stad rijden zoekt hij een stadswijk op, als je rotondes moeilijk vindt focust hij daarop. Daarnaast eindigt Mehmet elke les met een terugblik op wat je beter kan doen, met duidelijke tekeningen. Hierdoor kan je tussen de lessen door nog zelf herhalen wat je moet weten, zodat je sneller leert. Na mijn rijexamen vroeg Mehmet of ik nog punten wist die hij beter had kunnen doen, en ik kon oprecht niks bedenken! (nog steeds niet). Heel erg bedankt voor de fijne en nuttige lessen!

Ronald april 8, 2021 0:42

Cevapla

Mehmet is een top instructeur. Hij blijft zoeken naar nieuwe invalshoeken om dingen uit te leggen wanneer het nog niet helemaal duidelijk is, daarnaast is hij geduldig en kalm. Bijzonder prettig als je voor een nieuwe situatie komt te staan en het allemaal erg spannend vind. Van verscheidene onduidelijke punten in Utrecht heeft hij een foto op A4 formaat, ook tekent Mehmet vaak schematisch een verkeerssituatie om zijn uitleg visueel te versterken. De zwakke punten worden een voor een aangepakt en behapbaar gemaakt. Dat gaf me veel rust. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan. Dankjewel Mehmet Arikan. Ik wens je het allerbeste en dat je nog vele leerlingen blij kunt maken met een rijbewijs!

Maartje april 8, 2021 0:43

Cevapla

Mehmet is een vakkundige, empathische en intelligente rijinstructeur die het rijden leuk houdt. Je leert niet alleen rijden, maar eigenlijk ook van alles over jezelf ;) ("Als je ergens naartoe wilt, moet je dat wel laten zien, anders gaan mensen ook geen ruimte voor je maken"). Ook ik ben in één keer geslaagd. Wel na heel veel lessen - maar ik durf nu in ieder geval vol vertrouwen zelf de weg op!

Jurriaan april 8, 2021 0:43

Cevapla

Mooie website hoor! En bedankt voor de rijlessen, ik hoop dat je slagingspercent age nu weer omhoog gaat!

Atilla Cekic april 8, 2021 0:44

Cevapla

Hallo, ik ben Atilla. Ik heb een spoedcursus gevolgd en ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald. Het was zeer prettig lessen en M. Arikan is ook een zeer aardige man. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden hier te lessen.

Fettah Bayir april 8, 2021 0:44

Cevapla

Merhaba Sevgili M.Arikan ! Oncelikle vermis oldugun seviyeli ve kaliteli egitiminizden dolayi sizi kutlar Ve ayrica yayin hayatina gorenwebsiteniz den dolayida sizi ayrica teprik ediyoruz.

Aynur Arikan april 8, 2021 0:44

Cevapla

Hoi, ik ben Aynur Arikan. Ben de zusje van M. Arikan. Ik zeg het niet omdat het mijn broer is maar hij kan geweldig goed les geven. Natuurlijk heb ik mijn rijbewijs ook aan hem te danken ( en nogbijna gratis ook nog!!). Ik ben destijds in 1 keer geslaagd daar was ik heel erg blij mee. Nou ARIKAN heeel erg bedankt nogmaals en heel veel succes met jerijschool!!! Groetjes Aynur.

S.Yusuf Akkar april 8, 2021 0:45

Cevapla

Hoi Mehmet abi. Ik heb 20lessen genomen en was de 1e keer geslaagt voor mijn examen. Bedankt voor alles.:-)

Harpert en Hermi van april 8, 2021 0:45

Cevapla

Beste Mehmet, Bij deze willen we je hartelijk danken voor de hulp bij het zo snel regelen van de nodige examens alsook de lessen ontvangen. Jehebt een kleine en kwalitatief goed georganiseerde rijschool en het was een genoegen om met je over Utrechts wegen te rijden. Veel geluk, ook met je huis. Met vriendelijke groet, Harpert en Hermi van Seggelen

Abdullah Varlik april 8, 2021 0:46

Cevapla

mehmet hoca dankjewel voor de rybewys gelyk eerste keer geslaagd jy bent de beste ryinstructuur in utreg mischien in NL. succes met je leerlinge sayg ve sevgilerimle...

ali genc april 8, 2021 0:46

Cevapla

Selam mehmet abi, Hartelijk bedankt voor de rijbewijs en de leuke lessen dat je hebt gegeven. Het was een plezier om bij arikan te rijden!! De groeten (van een goede chauffeur aan de perfecte meester)

Fleur Evers april 8, 2021 0:46

Cevapla

Beste Mehmet, Mijn spoedcursus ging echt met spoed: binnen 4 weken in één keer mijn rijbewijs. Maar dit natuurlijk dankzij jou goede, duidelijke en vooral gezellige lessen! Mehmet, nogmaals bedankt en veel succes met je rijschool! En natuurlijk veel geluk met je nieuwe huis! Groetjes Fleur Evers

Tenay april 8, 2021 0:47

Cevapla

Hoi arikan met tenay. ik vind dat je een goeie, aardige, geduldige rij-instructeur bent en erg goed les geeft aan je leerlingen. je bent een van de beste rij-nstructeurs op de hele wereld. leuk he zoveel complimenten krijgen? ik heb je nog niet echt kunnen bedanken. hiermee doe ik het effe snel. nou hartstikke bedankt voor je hulp en ondersteuning. Allah herseyi gonlune gore verir insaallah! pas goed op jezelf! doeiiiii

A. Gursoy april 8, 2021 0:47

Cevapla

Beste Mehmet Arikan, Hartelijk dank voor je goede en duidelijke lessen. In het begin had ik er weinig vertrouwen in maar dankzij jou hulp en ondersteuning heb ik het in 1 keer gehaald. Veel succes met je rijsschool. Groeten, A.Gursoy

Florens Troost april 8, 2021 0:48

Cevapla

He Mehmet. Bedankt voor de soepele rijopleiding die je me gegeven hebt. Vooral je relaxte, professionele en zeer scherpe houding in de lesauto heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. Verder stelde ik het erg op prijs dat je enorm flexibel bent en een over een goede dosis humor beschikt. Al met al heb ik de rijopleiding als erg prettig ervaren. Ga zo door. Groeten, Florens

ruudje april 8, 2021 0:48

Cevapla

merhaba mehmet. ik ben superblij dat ik m'n rijbewijs zo snel heb gehaald! Ik vond je lessen echt heel goed en gezellig. Bedankt en succes verder, ik zie je vast nog wel een keer ergens op de weg!! groetjes Ruudje

Kiimm april 8, 2021 0:49

Cevapla

Hee Arikan,.. Ik heb mijn Rijbewijs!!! Bedankt he,.. Ik heb veel van je geleerd in zo een korte tijd, dank je wel!! De lessen waren leuk en gezellig,.. soms ook niet mjaa haha maar ik heb heb toch wel gehaald in een paar weken!! 3e en laatste keer BEDANKT!! Zie je vast nog wel,.. Op de weg!! Doeiiii, Liefs Kiimm,..

Lynette april 8, 2021 0:50

Cevapla

Beste Arikan. eindelijk m'n rijbewijs en dat door jou les wijze en gedult supper bedankt dat je tijd voor me had vrij gemaakt waardoor ik nog optijd was geslaagd voor het rijden!! ga zo door je bent top!

Paul april 8, 2021 0:50

Cevapla

Ha Arie, Net mn rijbewijs opgehaald, echt te gek! Bedankt voor de goede rij-opleiding, veel succes verder (op naar de 100%!), einde van dit bericht.

Aponno april 8, 2021 0:50

Cevapla

Dag Arikan, Vrijdag 22 december voor het eerst na 8 jaar weer een rijexamen gedaan(na toen 3x gezakt te zijn), en GESLAAGD!! Heb duidelijk gemerkt het verschil in instructeurscha p bij andere rijscholen 8 jaren geleden!Men kan als instructeur mischien heel goed rijden, maar onderwijzen en daarin streng zijn en belonen daar waar nodig is, is een tweede. Jij had dit alles! Dank je wel voor je heldere uitleg en humor. Ik zal je zeker aanbevelen! Gerson Aponno

boaz april 8, 2021 0:51

Cevapla

Hoi Arikan, Ik heb net mijn eerste ongeluk gehad... .haha grapje natuurlijk. Wilde je nog bedanken voor de lessen! Hoorde dat je ondertussen al naar 80% bent geklommen! Veel succes en groetjes, Boaz

Nini april 8, 2021 0:51

Cevapla

Hoi, ik wilde je nog bedanken dat je me het nummer van Mehmet Keser hebt gegeven toen je zelf volgepland zat met lessen. Echt een topinstructeur, ik zal z'n geklets missen nu ik alleen mag rijden!

Harun Ardic april 8, 2021 0:52

Cevapla

Merhaba Mehmet, Bij deze bericht wil ik gewoon in het kort zeggen dat ik Arikan autorijschool in mijn ogen de BESTE vindt! Met zijn duidelijke lessen heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald binnen de korste tijd. Veel succes en op naar de 100% zal ik zeggen! Harun

Jan april 8, 2021 0:52

Cevapla

Hey Mehmet, Harstikke bedankt voor de goede lessen, rijbewijs in een keer gehaald, wie had dat gedacht! Nog succes met je verdere (rij-instructeu r) carriere! Jan

Danielle april 8, 2021 0:52

Cevapla

Hi Arikan, Bedankt dat je me door hebt verwezen naar Mehmet Keser. Het is gelukt mijn rijbewijs in 2 weken te halen! Hij was top! Succes verder. Danielle.

Joost april 8, 2021 0:53

Cevapla

Hoi Mehmet, Ik wil je nogmaals bedanken voor de rijlessen. Nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald en ik ben er van overtuigd dat ik het allemaal aan jou te danken heb :) Veel succes in de toekomst gewenst met je rijschool! Joost

Ricky Wolters april 8, 2021 0:53

Cevapla

Heey Arikan Ik wou je bedanken voor de goede en wijze rijlessen . mensen ARIKAN daar moet je gewoon lessen !! succes verder hoop het voor je dat je 100% haalt en ik kom je nog wel een keer teguh op de weg !! gr , ricky.wolters

Razzak april 8, 2021 1:14

Cevapla

Eerste keer geslaagd! Arikan.... Man wat ben je goed in je vak, Wat mij betreft jij verdient gewoon de beste rijschool van Nederland. Ga zo door , ik wens je allerbeste voor je leven / carriere. Wil je hierbij voor alles bedanken Groet, Razzak

Michiel Westerveld april 8, 2021 1:14

Cevapla

Hoi Mehmet! Ik wou je via deze manier nog even bedanken voor alles! Ik vind je een topinstructeur. Veel succes en gezondheid gewenst in de toekomst! Groetjes Michiel!

Anna Bencivinni april 8, 2021 1:15

Cevapla

Wat een goede rij-instructeur ! Goede kennis van zaken, duidelijk in zijn instructies, prettig in de omgang en eerlijk over je sterke en zwakke punten. Dankzij het vakmanschap van Mehmet heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hartelijk bedankt voor de rijlessen! Anna

Arife Keskin april 8, 2021 1:20

Cevapla

Beste Arikan, je bent een top instructeur!! dankzij jouw heb ik mijn rijbewijs gehaald! succes in je verdere leven!! groeten, Arife Keskin

Fatih Patnos april 8, 2021 1:21

Cevapla

Kortom de beste in zijn vak!!! hoge kwaliteit en kwantiteit ;-) veel succes met je cariere verder, en tot ziens op de weg!!!

Tanya Kors april 8, 2021 1:22

Cevapla

Hoi Mehmet, Je kan je niet voorstellen hoe blij ik ben met mijn rijbewijs!!! En dat alles dankzij jouw geweldige lessen: je hebt VEEL geduld, en vooral talent om dingen duidelijk uit te leggen. Veel succes en makkelijke leerlingen toegewenst. Groetjes, Tanya

Gokhan Bozkir april 8, 2021 1:22

Cevapla

Hoi Mehmet abi, 1 woord, GEWELDIG! Binnen 3 weken heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs behaald. Je geeft vooral tijdens de lessen veel uitleg en je hebt vooral veel geduld. Ik wens je heel veel succes in je verdere leven, en tot zien op de weg! Greetz, Gokhan

Tjeert april 8, 2021 1:23

Cevapla

Erg goede rij-instructeur . Binnen twee weken mijn rijbewijs gehaald. Erg geduldig en legt goed en rustig uit. Veel succes in de toekomst! Groeten, Tjeert

wouter april 8, 2021 1:23

Cevapla

Hallo! Bedankt. 1e keer meteen geslaagd, AriKan het, haha :D tot ziens, Wouter

sarkis april 8, 2021 1:23

Cevapla

Beste Arikan, Dankzij je was de datum 08-09-2009 een belangrijk dag voor mij. Ik ben zeer dankbaar voor je geduld en inzet om mijn zwakke puten sterker te maken. Van hart wens ik je alle sucses en goede voor je en je gezin, hopelijk zie ik je ergens op straat!!! diyar sarkis

Raoul april 8, 2021 1:24

Cevapla

Beste Mehmet, Langs deze weg wil ik jou van harte bedanken voor het behalen van mijn rijexamen…. in één keer. Dankzij jou uistekende kwaliteiten voor het uitleggen, voorbereiden, analyses, vooral heel veel geduld en vertrouwen geven, heb ik het kunnen bewerkstelligen . Echte klasse. Heel veel succes gewenst als rijinstructeur en alles wat je doet. Wie zeker wilt slagen moet bij Arikan rijlessen! Groeten Raoul,

Marion april 8, 2021 1:27

Cevapla

Super bedankt voor je geduld en het steeds opnieuw uitleggen van mijn aandachtspunten . Altijd een nuttige reflectie achteraf. Afwisseling in de lessen met opdrachtjes als het tellen van het aantal postbussen op de a'damsestraatwe g, zelf zoeken naar een pompstation in de buurt, en allerlij verschillende wegen. vandaag, 21-01-'10 mijn rijbewijs gehaald, heerlijk! Ik raad iedereen aan om bij Arikan te lessen! groetjes Marion

Eelke april 8, 2021 1:28

Cevapla

Hallo, Ik had meer rijlessen nodig dan ik van tevoren gehoopt had, maar met een goed resultaat: Geslaagd! Arikan keek goed wat bij mij niet zo goed ging en toen gingen we rustig aan de slag om dat te verbeteren. Arikan was erg geduldig en grappig dus leerde ik veel en hebben we ook veel gelachen. Kortom: een aanrader vooral als je een geduldige instructeur zoekt. groetjes Eelke

Najlae april 8, 2021 1:30

Cevapla

Hallo, Via deze weg wil ik je nog hartelijjk bedanken voor alle leerzame lessen en de gezellige tijd in de auto. Ik zal iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden om bij je te gaan rijden, omdat je echt geduldig bent en tijd neemt voor iedere leerling individueel. Ik zie je een keer op de weg, hopelijk in mijn eigen auto! Groetjes, Najlae

ali april 8, 2021 1:30

Cevapla

Beste Arikan, 07-04-10 mijn rijbewijs gehaald in 1x je bent een goeie rij-instructeur ! Groetjes, Ali

gulcan april 8, 2021 1:31

Cevapla

hoi arikan, ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij jou geduld..nog veel succes als rijinstructeur. groetjes, gulcan.

Ischa april 8, 2021 1:31

Cevapla

Echt een goede rijschool. Zeker aan te bevelen. Net mijn eigen Golf gekocht, lekkere bak.

Roger april 8, 2021 1:32

Cevapla

Hallo Mehmet! Heel erg bedankt voor je vakkundige maar vooral erg gezellige rijlessen! Ik ben erg blij dat ik jou gekozen heb als rijschool. Groetjes en ik hoop tot snel een keer in het verkeer! Roger

Sophie Alblas april 8, 2021 1:32

Cevapla

Hoi Mehmet! Afgelopen donderdag mijn rijbewijs in één keer gehaald, wie had dat ooit gedacht! Ik zag altijd een beetje op tegen het beginnen met autorijden, maar ik heb er uiteindelijk veel plezier aan beleefd. De lessen waren behalve leerzaam ook erg gezellig! Je was echt een toprijleraar; heel geduldig (dat heb ik goed uitgetest haha), rustig en je legde alles goed uit. Superbedankt voor alle leerzame en leuke rijlessen! Heel veel succes verder (ook in de toekomst op de motor!). Groetjes Sophie (Anne)

Marit april 8, 2021 1:32

Cevapla

Ha Mehmet! Alle dank voor je eindeloze geduld en goede lesmethoden. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik mijn rijbewijs in één keer gehaald heb! :-). Je bent echt een top-instructeur ! Veel succes in de toekomst, en ik zie vast een keer in het verkeer :-). Groetjes, Marit

Wim april 8, 2021 1:33

Cevapla

Hallo Mehmet, Nogmaals heel erg bedankt voor je geweldige rijlessen! Dank zij jou ben ik in 1x geslaagd. De aanbevelingen op je website bij "Waarom Rijschool Arikan" maak je meer dan waar: je uitleg is vakkundig, geduldig en eerlijk. Ik stond er meer dan eens versteld van hoe je als je me wees op een fout die ik maakte, ook precies wist waarom ik die fout maakte (bv. omdat ik nog met mijn gedachten bij een eerdere situatie zat). Echt een eerste klas rijopleiding die ik iedereen kan aanbevelen! Groetjes, Wim

Silvia april 8, 2021 1:33

Cevapla

Hoi Arikan, Heel erg bedankt voor de waardevolle leermomenten en vooral het geduld dat jij met me had.. Ik ben geslaagd en heel blij dat ik jou als echt deskundige rijinstruktor heb gekozen. Ik herken je in alle berichtjes hieronder. Ook ik raad iederen aan om bij jou te lessen. Groetjes, Silvia

Sapphira april 8, 2021 1:33

Cevapla

Hey Mehmet, Heel erg bedankt voor alle rijlessen die jij mij hebt gegeven. Door jouw heb ik geleerd hoed ik snel maar toch veilig kan rijden. Ik wens jou eel erg veel succes met je stage voor moterrijlesinstructeur! Als ik je langs zie komen zal ik naar je zwaaien! Groetjes, Sapphira

Joris april 8, 2021 1:34

Cevapla

Ha lezer, Ik kan je heel erg aanraden te lessen bij Arikan. Mehmet is een ontzettend professionele, aardige leraar die precies doorheeft waar je zwakke punten zitten en die heel goed weet hoe hij het beste uit iemand kan halen. Het is gezellig in de auto, maar alle nadruk ligt op heel goed leren rijden. Arikan geeft je veel inzicht en laat je áltijd begrijpen wat je moet doen en waarom je het moet doen. Kortom: topleraar! Niet verder zoeken, gewoon hier lessen. Groet, Joris

Martin april 8, 2021 1:35

Cevapla

Mehmet Arikan is een bijzonder mens en instructeur. Een eigenzinnige, maar degelijke manier van les geven, die misschien niet voor iedereen geschikt is maar voor mij erg goed gewerkt heeft. Hij is zeer precies (misschien soms iets te maar beter dan te nonchalant), legt goed uit, is (bijna altijd) heel geduldig, luistert ook naar jou en staat open voor kritiek, is heel intelligent. Hij heeft een moderne, eigenzinnige opvatting van lesgeven die werkt (kijk maar naar de slagingspercent ages), en een goed gesprek gaat hij ook niet uit de weg. Aanbevolen!

Marjolein april 8, 2021 1:35

Cevapla

Hoi Mehmet, bedankt voor je eindeloze geduld, en nu eindelijk beloond met dat felbegeerde roze pasje! Ik heb je erg gewaardeerd om je individuele aanpak. Bij mij werkt nou eenmaal iets anders dan bij een ander en jij hebt altijd gezocht naar die persoonlijke leerbehoefte van je leerling. Ik kan iedereen je aanraden! het ga je goed.

Margriet april 8, 2021 1:39

Cevapla

Mehmet Arikan is een fantastische rij instructeur omdat hij je precies leert denken en handelen zoals nodig is in het verkeer.Je hebt niet alleen het gevoel dat je klaar bent voor het rijexamen, maar dat je echt zelfstandig de weg op kunt. Ik ben 37 jaar en dan ben je misschien veel meer bezig met allerlei details,maar aan het eind van het lespakket waren er ook voor mij weinig verrassingen meer in het dagelijks verkeer. Dat geeft een heel sterk gevoel en dat merken ook de examinatoren. Ga zo door en bedankt!

Bart april 8, 2021 1:39

Cevapla

Mehmet heeft mij op een goede manier mijn rijbewijs leren halen. Ik ben hem hier erg dankbaar voor en ik raad mensen ook aan om bij hem les te nemen. Heel erg bedankt en nog veel succes met het door ontwikkelen van je motor rijschool! Gr Bart

Esra april 8, 2021 1:40

Cevapla

Hallo, Ik wil Arikan Rijschool bedanken voor de inzet en motivatie.Ik heb mezelf gedurende de procedure,absol uut kunnen ontwikkelen om op een zelfstandige manier deel te kunnen nemen aan het verkeer.Heb ook uiteindelijk het rijexamen in een keer gehaald!! Gr Esra

Meltem april 8, 2021 1:41

Cevapla

Beste Mehmet, Nogmaals hartelijk bedankt voor de uitstekende rijlessen!!! Ik had meer lessen nodig dan ik had gehoopt maar dankzij jouw geduld, motiverende karakter en bijzondere leermethodes heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! Jij bent een top instructeur & echte aanrader! Ik wens je heel veel succes in je vak en met het opzetten van je motorrijschool! Groetjes, Meltem

Floris april 8, 2021 1:42

Cevapla

Meneer Arikan is een zeer bekwamen autorijles- instructeur. De vele jaren ervaring in rijles geven verhoudt zich tot een opmaat gevormde rijles die veel individueel toegesneden lesmateriaal en oplos-problemat iek biedt. Meneer Arikan geeft uitstekende opbouwende kritiek en moedigt je sterke kanten aan. Er heerst een ontspannen sfeer tijdens de lessen ondanks de chaos die het weleens in je hoofd kan zijn. Ik wens je veel stekte met je toekomst als rijinstructeur op de motor of in de auto. Met vriendelijke groeten, Floris

Irfaan Santoe april 8, 2021 1:42

Cevapla

Allemaal, Ik kan iedereen rijschool Arikan aanraden. De instructeur Mehmet is in tussen zo ervaren, niet alleen met het geven van rijlessen, maar ook z’n people skills. Hierdoor ervaar je als student een maatwerk van de opleiding. Mehmet kan geeft uitstekend les om te slagen en kan dit rule-based en principle-based overbrengen. Dit betekend dat hij je alle rij-regels kan vertellen en ook nog de logica erachter kan geven, zodat jij als “kritische student” de regels een plek kan geven en effectief kan toepassen, dus uiteindelijk leren! Mehmet is iemand die echt voelt voor het vak en meevoelt met de student (om deze te laten leren en te laten slagen). Hartelijk bedankt voor de goede leerzame lessen Mehmet. p.s. De lesauto rijdt ook heerlijk. Groeten, Irfaan Santoe

sevim kartal april 8, 2021 1:43

Cevapla

Hallo allemaal, Meneer Arikan is een geweldige rij-instructeur . Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Hij geeft uitstekend les, dat kun je ook zien aan de hoge slagingspercent ages. Ik raad iedereen aan om bij hem lessen te gaan volgen. Je leert ontzettend veel van hem. Ik heb binnen één jaar van verschillende rijscholen lessen gevolgd , vergeleken met Arikan heb ik daar helemaal niks geleerd. Meneer Arikan geeft leerzame lessen en het belangrijkst, hij is heel geduldig. Ook kan hij op elke vraag een antwoord geven. Erg bedankt meneer Arikan! Groetjes, Sevim Kartal

Selim april 8, 2021 1:47

Cevapla

Hallo allemaal, Mehmet Arikan, mijn rij-instructeur , kan ik niet met woorden omschrijven. Hij is naast zijn intelligentie ook heel erg sympathiek en aardig. En die lessen, WOW, op een privé-school zal je echt niet zo veel aandacht krijgen als bij hem. Bovendien legt hij alles heel goed uit met behulp van zijn tekeningen(die auto's die hij tekende vond ik zo leuk!). Daarnaast wilt hij dat je eigenlijk BIJNA FOUTLOOS rijdt. Hij is dus eigenlijk een beetje perfectionist en dat is wat ik van hem leuk vond. Bovendien zijn de gesprekjes na het rijden heel erg leuk. Hij vat alles goed samen en vertelt je fouten. De gesprekken waren altijd heel erg leerzaam. Ook weet ARIKAN heel goed hoe je met een leerling moet omgaan. Lijkt wel alsof hij naast rij-instructeur een psychologie heeft gestudeerd(dat wilde hij zeker ook doen, geloof ik :P) 2 dagen geleden, toen ik mijn praktijkexamen had, was ik helemaal op mijn gemak, want ik wist dat ik goed kon rijden alleen moest ik dat aan de examinator laten zien. En dat was me gelukt, dankzij ARIKAN RIJSCHOOL. ONGELOOFLIJK BEDANKT MENEER ARIKAN, en houd dat hoge slagingspercent age boven de 77% en vergeet je koffie niet om in die grote beker te doen! EEN ECHTE AANRADER! Groetjes, Selim Tekin

Tex mei 7, 2021 15:57

Cevapla

Erg tevreden over mijn rijlessen en ook ik ben in 1x geslaagd met de hulp van Arikan!


Write Comment

TOP