Spoedcursus bij Rijschool Arikan

Spoedcursus bij Rijschool Arikan

Spoedcursus bij Rijschool Arikan

Wanneer je in Utrecht of omgeving woont en veel rijlessen in korte tijd wilt volgen, dan is de spoedcursus van Arikan wellicht wat voor jou!


Bij deze spoedcursus is de  intake les verplicht. Tijdens deze eerste rijles wordt gekeken of je geschikt bent voor een spoedcursus. Als de intake positief is dan wordt een programma voor je opgesteld. In dit programma staat het aantal rijlessen die je nodig hebt, de planning van je rijlessen en je examendatum.


Een spoedcursus voor je rijbewijs duurt maximaal tussen 8 en 10 weken. Dit betekent dat je per week minimaal 4 rijlessen moet volgen. De spoedcursus kan al binnen 2 weken afgerond worden.


Bij de spoedcursus heb je examengarantie. Dat betekent als je bij 1e examen niet slaagt dat je nog 2e herkansing krijgt die door ons vergoed wordt. Het komt echter zelden voor dat onze cursisten de eerste keer zakken!

Voor wie?
Heb jij weinig tot geen rijervaring? Wil je je rijbewijs zo snel mogelijk (spoed) halen? Ben je zeer gemotiveerd om je rijbewijs te halen? En heb je geen last van beperkende factoren zoals faalangst? Dan is de Spoedcursus van Rijschool Arikan in Utrecht geschikt voor jou.

TOP